SLO | ENG | HR | SRB | BG | HU Domov | Izobraževanje | Kontakt | O nas | Zakonodaja RS | Varstvo osebnih podatkov  
 
Naton Slovenia
  Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest   Novosti na področju dela in prostih delovnih mest  
 
   
Naton HR > Iskalci zaposlitve > Novice

Novice

Novice

ODPIRAMO PISARNO V KRANJU

26.09.2018

Obveščamo vas, da s 1. 10. 2018 odpiramo pisarno v Kranju, na naslovu Kolodvorska 4, Kranj (za glavno železniško postajo). Pisarna bo odprta VSAK PONEDELJEK in ČETRTEK od 8:00 do 16:00.

Preberi več →

NATON POŠILJA SMS - NAVODILA ZA PRIPOROČILA

12.04.2018

Spoštovani, v Natonu ponovno iščemo kandidate za delo v proizvodnji. Naton vas bo denarno nagradil v višini 50€ bruto za vsakega delavca, ki nam ga boste posredovali in bo zaposlen v Natonu več kot 1 mesec. Kako izvesti prijavo nas pokličite na telefonsko številko 01 563 14 40 ali preberite navodila na naši spletni strani. Ponudba velja do konca meseca maja 2018. Lep pozdrav Naton

Preberi več →

NATON PRIDOBIL BONITETNO OCENO ODLIČNOSTI A

11.10.2017

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Preberi več →

KLJUČNI RAZPISI DELOVNIH MEST

16.08.2017

Za uspešno mednarodno podjetje, ki deluje na področju avtomobilskih in industrijskih tehnologij iščemo nove sodelavce. Podjetje daje priložnost tudi mladim osebam brez delovnih izkušenj, saj ima učinkovit program uvajanja.

Preberi več →

ZAPOSLOVANJE IZ SLOVENIJE IN TUJINE V ČASU GOSPODARSKE RASTI

21.07.2017

V Sloveniji delodajalci v zadnjem obdobju občutimo spremembe na trgu delovne sile, gospodarska rast rezultira v primankljaju kandidatov za prosta delovna mesta. Aktualne statistične podatke vezano na stanje na trgu delovne sile je posredovala mag. Vlasta Stojak, Svetnica na Centralni službi ZRSZ...

Preberi več →

DELA JE TOLIKO, DA AGENCIJE ŽELIJO PRITI K DELAVCEM DOMOV

22.05.2017

Če bo država želela slediti gospodarski rasti, bi morale agencije “prevzeti” zaposlovanje, podjetja dvigniti plače, država postati prožnejša pri zaposlovanju tujcev in manj požrešna pri stroških dela.

Preberi več →

VABILO NA OKROGLO MIZO 2017 - ZAGOTAVLJANJE DELAVCEV IZ SLOVENIJE IN TUJINE V ČASU GOSPODARSKE RASTI

09.05.2017

Prijazno vas vabimo, da se nam pridružite na okroglo mizo pod naslovom „Zagotavljanje delavcev iz Slovenije in tujine v času gospodarske rasti”. Dogodek bo potekal v Golf klubu Arboretum (Volčji potok) dne 17. maja s pričetkom ob 8:30 uri.

Preberi več →

Kako zagotoviti dobre kadre?

09.05.2017

Slovensko gospodarstvo je zadnja leta v dobri kondiciji, kar pa težko ugotovimo za trg dela, saj podjetja vedno težje dobijo ustrezne kadre. Primanjkuje zlasti tehničnih, kot so CNC operaterji, strojni in razvojni inženirji, varilci, električarji, kadrov z ročnimi spretnostmi, tudi podjetja v turizmu težko najdejo delavce doma.

Preberi več →

The 9th European Economic Congress

05.05.2017

On 10-12 May 2017, Katowice will host the ninth edition of European Economic Congress, the most important business meeting in Central Europe. Work Service & Naton will represent its work and activities on the stand as well as in debate. Tomasz Misiak, President of the Supervisory Board, Work Service SA will be one of the guests who will share their experience and business knowledge.

Preberi več →

NATON human resource agency anual Squash challenge

01.12.2016

A cuple of moment's from NATON human resource agency Squash anual challenge:) The trophies were collected.

Preberi več →
Zaupajo nam:
Hella
Knauf
Lek
PH
 
 
Naton Slovenia   Copyright © 2008-2016 Naton d.o.o.,
vse pravice pridržane
 
Naton HR Slovenia | Naton HR Global | Naton HR Germany | Naton HR Croatia | Naton HR Serbia
Naton HR Bulgaria | Naton HR Hungary
 
     
Iščete delo? Imamo delo za vas!
Napišite svojo telefonsko številko in pokličemo vas v naslednjih 20 minutah (klice izvajamo od PON. do PET. med 8 in 16 uro). Klic je brezplačen.
Svojo telefonsko številko ste uspešno posredovali.
Pričakujte naš klic v naslednjih 20 minutah. V kolikor ste klic oddali med vikendom, vas pokličemo v ponedeljek zjutraj.