IZŽREBALI SMO NAGRAJENCE POLETNE NAGRADNE IGRE PODJETJA NATON D.O.O.

Poletno vreme se počasi poslavlja, tako smo v četrtek, 16.9.2021, v okviru zaključka poletne nagradne igre podjetja Naton d.o.o., izvedli žreb nagrajencev. Direktor agencije Naton, Brane Parazajda, je izžrebal prejemnika glavne nagrade. Največ sreče je imela Šemsa Borić, ki ji bo agencija za zaposlovanje Naton d.o.o. podarila pametni telefon Iphone 12.

Preberi več →

NATON PRIDOBIL BONITETNO OCENO ODLIČNOSTI A

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Preberi več →

ZAPOSLOVANJE IZ SLOVENIJE IN TUJINE V ČASU GOSPODARSKE RASTI

V Sloveniji delodajalci v zadnjem obdobju občutimo spremembe na trgu delovne sile, gospodarska rast rezultira v primankljaju kandidatov za prosta delovna mesta. Aktualne statistične podatke vezano na stanje na trgu delovne sile je posredovala mag. Vlasta Stojak, Svetnica na Centralni službi ZRSZ...

Preberi več →
KAKO ZAGOTOVITI DOBRE KADRE?

KAKO ZAGOTOVITI DOBRE KADRE?

Slovensko gospodarstvo je zadnja leta v dobri kondiciji, kar pa težko ugotovimo za trg dela, saj podjetja vedno težje dobijo ustrezne kadre. Primanjkuje zlasti tehničnih, kot so CNC operaterji, strojni in razvojni inženirji, varilci, električarji, kadrov z ročnimi spretnostmi, tudi podjetja v turizmu težko najdejo delavce doma.

Preberi več →
Svojo telefonsko številko ste uspešno posredovali.
Pričakujte naš klic v naslednjih 20 minutah. V kolikor ste klic oddali med vikendom, vas pokličemo v ponedeljek zjutraj.