Novice

Sporočilo za medije - Kadrovska agencija Naton širi svoje poslovanje v Prekmurje

Kadrovska agencija Naton d.o.o., ki je v 100% slovenski lasti je odprla poslovno enoto tudi v Murski Soboti na Lendavski ulici 11. Namen agencije je, da zapolni vrzel agencijskega dela v tej regiji in gradi most med podjetji, ki zaposlujejo in iskalci zaposlitve.

Razlogov za širitev Natonove mreže poslovalnic je več. Najpomembnejši dejavnik pa je zagotovo ta, da se ekonomsko stanje v Prekmurju popravlja in tendence kažejo, da se panoge kot so avtomobilska in prehrambena industrija, turizem in gradbeni sektor razvijajo in potrebujejo agencijo, ki bo prisluhnila njihovim zahtevam in zagotavljala, da bodo podjetja prek agencije zaposlovala strokoven in kvaliteten kader.

Glede na to, da je Naton v Sloveniji prisoten že več kot 20 let in ima poslovalnice v Zagrebu, Beogradu, Sofiji s sedežom v Ljubljani, so na podlagi zahtev njihovih naročnikov razvili edinstvene produkte, ki zajemajo praktično vsa področja kadrovanja.

Vizija Natona in zaposlenih je drugačna. Ne nudijo zgolj njihove produkte temveč iščejo rešitev oz. odgovore za sleherno težavo. Bodisi za iskalce zaposlitve ali podjetja. Dejstvo je, da v kadrovskem segment dva primera nista enaka in s tega naslova se pohvalijo kot reševalci problemov oz. 'problem solving' podjetje.

O dogodku so poročali tudi na

Radio Murski Val RTV Slovenija

Agencijo Naton obiščete na:

Naton, kadrovsko podjetniški center d.o.o.
Litijska c. 11
9000 Murska Sobota

Livija Bukovec
Vodja poslovne enote Murska Sobota
e: bukovec@naton.si
t: +386 31 708 484

Svojo telefonsko številko ste uspešno posredovali.
Pričakujte naš klic v naslednjih 20 minutah. V kolikor ste klic oddali med vikendom, vas pokličemo v ponedeljek zjutraj.